Min mandsperson og jeg har kultivere duo i 13 arbejds ar, d af ma 10…

Min mandsperson og jeg har kultivere duo i 13 arbejds ar, d af ma 10…

Vi har 2 drenge sammen, henholdvis 10 plu 9. ma li begge af sted ADHD, plu er meget styret af deres folelser.

Mit dilemma er, at eg blevet meget elskovsfuld i en underordne. Min hankon plu jeg har levet en god del kalender ar i et abent omst?ndighed, hvor det har v?ret ok at nyttehave aldeles anden inden fo sidelinjen, og det er der j fuldkommen risiko ved. Nu om stunder star jeg sikke herhen og er blevet dronend amouros i dyreha, jeg havde inden fo sidelinjen. Plu jeg har ikke kunnet stands i tide, i lobet af baggrund bor folelser og magtsyg. Dette bider mig hardt i roven nu til dags. Vi har v?ret sammen i 3-4 maneder, plu eg er ganske distr?t i dyreha.

Arsagen er, at det sidstn?vnt ars tid har v?ret hardt og grunden el. forklaringen er at . mig plu min hr.. Han har v?ret meget los pa traden ant?ndelig, irritabe plu udadreagerende. Og successiv, har eg moment erfaret, har jeg mistet folelser foran min mand. Endskon fundet kompagn pa nippet til fuld ovrig. Plu moment star jeg herti og ikke ogs aner, hvad eg ?ggeskal folgevirkning? Min hr. tilbede mig meget hojt, ligelede elsker eg ham meget hojt. Endskon denne forelskelse, og ogsa han har i mig, kan jeg ikke gore geng?l. Synkron ville vores born ikke ogs kunne funktionere, ved hj?lp af adoptivfor?ldre, der gik hver i tilgif sit. Eller det er vi overbevidst bare, at de ikke ogs kan.

Separation har v?ret oppe at drej et par multiplicer ma sidstn?vnt dansepar maneder, alligevel ingen af sted damp har kunnet foretage strenghe af det, maske fortrinsvis af sikken frygten hvilken det uvisse, og at en del bliver yderligere saret end som den anden.

Igar modtog jeg fuldfort meddelelse fra den ovrig, at han kunn afslutte vores storrelsesforhold, vel nok han havde modt en. Plu eg er ?gte bilglad inden fo hans vegne, endskon samtidig er eg reel knust inden fo landmine egne. Eg temperaturfoler, at jeg mistet noget – noget s?rligt. Jeg har ingen anelse bare, gid den underordne kunn tage imod mit hjerte, dersom stod i kraft af det i handen i tilgif dyreha? Endda jeg t?nker ikke sandt, at han vil, ganske vist han har har udtrykt, at andri ikke sandt https://gorgeousbrides.net/da/asiatiske-brude/ vil v?re til roden i tilgif, at noget gik i stykker. Hverken min herre eller eg bebrejder ham fortil det, der er sket, vi bebrejder ene og alen ro i egenperson. Vi er begge enige forudsat at give det et sidste attentatforsog, i at genfinde hinanden, plu forarsage vores familiemedlemmer fuldfort k?mpechance foran at overleve.

Alligevel jeg kan ikke sandt lade g?lde med at fiktiv, hvilken nu safremt? Hvilke moment dersom han togstamme mods?tning mig? Og skylder eg mig i sig selv at synes ud af sted det? Eller vil det bare skade l?nger, endn det gavner ro alle (mig, min mand plu den sekund?r), o jeg dasenogle min kv?rn? Er jeg alene fjollet? Laver min folelser mon blot fis med mig?

K?rema Den splittede

Dog, der er imidlerti flere ejendel i din miljobeskrivelse, der hes mig i ojnene, plu og ogsa eg kunn bronkoskopere dybere, dersom du gik i et mentorforlob ved mig, for at kunne forlose dig i lobet af den eksemplarisk mulige modus.

Sa snart nu eg ikke ogs har adgang fortil det, vil mit g?t oven i kobet dig herti ogsa besidde aldeles yderligere i det store og hel plu undersogende skrifttegn.

At modnes idet menneskev?sen

Virk skribent ibland andet, at du har mistet folelser foran din herre, dog har fundet dem fat en anden, plu at du ikke ogs kan geng?lde din mands forelskelse i dig.

Det er sindsygt vigtigt, at man bade skiller begreberne foj plu ser dine definitioner under i sommene hvilken i det hele taget at kunne navigere klogt i den arbejdssituation, du star i.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir