Du behover inte presentera upp dina kulturella kunskaper

Du behover inte presentera upp dina kulturella kunskaper

Undvik stereotyper

De flesta hanar formodar att asiatiska kvinnor ar naturligt blyga och undergivna, vilket ar en stor villfarelse. Test ej att stereotypisera nagon utan att uppleva dem forst. Samtal och lar uppfatta dem kungen likadan fason som du skulle handla med all andra karleksintressen, oavsett deras etnicitet.

Du kanske vet avsevart ifall asiatisk kultur. Men om du antaga att du kommer att fa applader ifall du trycker upp din visdom i ansiktet gallande dem, har du oratt. Det har funnits otaliga fall dar hanar har agnat hela dejten at att pladdra om sin kultur. Detta kommer garanterat att enervera din dejt mest alldenstund det ej ar en norm att atnjuta dem att uppfatta sig avskilda och annorlunda pa grund av sin etnicitet. Foljaktligen skulle det mildra om du undviker sadana dialog. Konversera istallet med dem ifall era gemensamma intressen och passioner som ni brukar bega.

Varje honest och rolig

Prov inte att ha en forvriden personlighet pa internet for att imponera gallande nagon. Detta ar sarskilt https://internationalwomen.net/sv/sao-paulo-kvinnor/ viktigt ifall du ar ute efter langsiktiga ataganden. Varje enkom den riktiga du och forsok att ha roliga och latta konversationer for att bracka isen. Dela darjamte med dig fran dina personliga uppgifter och din bakgrund, men inte forut avsevart. Du maste vara medveten om varje gransen gar.

Test att undvika att prisa deras ogon

Du maste vara medveten om att de flesta asiater inneha liten, enformiga ogon. Detta har skapat jatte- onodigt hat, mobbning och rasistiska fordomar mot dem i det forflutna. Dartill inneha flertal asiatiska kvinnor sjalva vittnat ifall att de inte tycker om nar utlanningar ger komplimanger till deras ogon. Spartanskt uttryckt befinner sig ogonen i en grazon, och du bor slingra amnet om du inte ar asiat. Istallet kan du komplettera andra saker som deras barr, lappar, personlighet och sa framat.

Tala om ej deras sondring.

Var ej hapen och ge ej komplimanger till din partners mal eller nar han eller hon talar engelska. Det ar oftast nedsattande och skulle inte beaktas tillika om dina avsikter varenda goda. Detta ar aven en grupp som har anvants kontra asiater pro att mobba dem. Det ar namligen en sensibel fraga och bor inte tas lattvindigt.

Vilken ar den basta asiatiska dejtingsajten?

Du kan skrida vilse i svarmen av asiatiska dejtingsidor och appar. Men efter massor extensiv forskning kan vi konstatera att Tinder for narvarande ar en av de basta online dejtingsidor. Den har mer an 57 miljoner konsument globalt. Fran dem ser typ 95 % till att mota sina matchningar anlete kontra anlete inom blott en vecka. Ifall du ar mellan 18 och 30 ar och letar efter nagot avslappnat ar Tinder avgjort riktig for dig. Forutom detta inneha flertal manniskor ocksa hittat forsvinna sjalsfrander har.Du kan skrida vilse i svarmen fran asiatiska dejtingsidor och appar. Men efter jatte- omfattande forskning kan vi konstatera att Tinder forut narvarande ar en av de basta dejtingsidorna kungen natet.

Dessutom finns det en app for Tinder. Du kan ladda ner den till din Android eller iPhone och registrera dig med ditt Facebook-konto eller telefonnummer. Darpa plikt du bifoga din profilbild och dina personuppgifter. Aven kan du stalla in din onskade alders- och platsgrans. Efter detta kan du begynna swipa.

Du kan bruka Tinder helt gratis. Gratisversionen tacker alla basal funktioner som swiping och textning. Du kan dock lasa upp nya och fangslande funktioner i genom premiumversionerna.

Tinder Plus

Denna grad ger dig obegransad swiping, chans att byta din lage med Passport, extra boost, fler Super likes och Rewinds per manad. Du kan aven inskranka vilken information som folk ser om dig, till foredome din alder och ditt stracka, och utrona appen utan att bli avbruten av reklam.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir