Ni kan redigera din betalningsmetod vi att skrika Tinder aven knalla mo Installningar

Ni kan redigera din betalningsmetod vi att skrika Tinder aven knalla mo Installningar

Ibland kan Tinder tillhandahalla produkter och servic for inkop (“kop i appen”) via App Store, Google Play Store, budfakturering, Tinder-direktfakturering eller andra betalningsplattformar som befinner si godkanda trasig Tinder. Forsavitt n valjer att foreta ett kop i appen kommer n att uppmanas att konfirmera ditt inko med saken da tillampliga betalningsleverantoren sam din betalningsmetod (vare sig det ar ditt bild alternativ ett tredjepartskonto saso Google Play Store val App Store) (din “betalningsmetod”) debiteras sta forvarv i appen mo de priser sasom visas pro de for saken da alternativ de servic du aga valt dartill eventuella forsaljnings- alternativt snarlika skatter saso kan tas ut kungen dina betalningar, sam ni godkanner att Tinder eller tredjepartskontot, i forekommande stank, far pafora de.

Ifall du kop nago automatiskt aterkommande, aterkommand prenumeration genom ett inforskaffa i appen kommer du debiteras sta prenumerationen via din valda betalningsmetod tills du avslutar den. Postum din forsta prenumerationsperiod fortsatter din prenumeration automatiskt att fornyas forut en ny period, mo det beloning ni godkande nar n tecknade prenumerationen, forsavit n nix avslutar saken da innan fornyelsedatumet.

Invandningar till en projs sasom allareda gjorts bor riktas

at Kundsupportom du faktureras med detsamma utav Tinder eller det berorda tredjepartskontot som t.ex. App Store. Du kan likas bega invandningar genom att kontakta din sandrev alternativ betalningsleverantor, som kan ge fler fakt forsavit dina jamstalldhet aven tillampliga tidsgranser. N kan nar som helst aterkalla ditt bifall till automatiska kortbetalningar i genom att ga mo Installningar kungen Tinder val det berorda tredjepartskontot, skad tank pa att n aven fortsattningsvis ar skyldig att avlona utestaende belopp.

Ifall du vill forvranga eller fardigstalla din prenumeration behover du logga in kungen ditt tredjepartskonto (eller ga mot dina Installningar pa Tinder) dartill forsena folja instruktionerna darfor at anfora opp alternativ upphava din prenumeration, aven om du age raderat age ditt konto hos oss alternativ tagit bort Tinder-appen fran din forband. Att forinta ditt konto gallande Tinder eller att deleta Tinder-appen fran din forband avslutar val avbryter inte din prenumeration. Tinder fortsatter att pafora i enlighet me din betalningsmetod tills n inrapportera upp alternativ avslutar din prenumeration pa Tinder val ditt tredjepartskonto. Forsavitt n inrapportera op eller avslutar din prenumeration kan n avancera att forbruka prenumerationen fram mo slutet av saken da aktuella prenumerationsperioden, forstora din prenumeration fornyas inte postumt att saken dar aktuella perioden befinner sig forliden. Medlemmar som bor i Tyskland kan bryta sin prenumeration med en manads uppsagningstid postum att saken da fornyats forut nago ny tvahjuling, ocksa ratten att framfora opp avtalet darfor avtalsbrott befinner sig orubba.

Fler krav saso https://internationalwomen.net/sv/bulgariska-kvinnor/ inkludera ifall ni betalar Tinder direkt tillsamman din betalningsmetod. Forsavit n betalar Tinder genast kan Tinder revidera eventuella faktureringsfel alternativt blunder som de utfor ehur de allaredan har begart alternativt fatt ersattning. Om du initierar e aterkrav eller avvikande annullerar en projs sasom gjorts med din betalningsmetod, kan Tinder avsluta ditt konto tvart postum eget gottfinnande.

Det inneha kan utmynna i en forandring utav dina faktureringsdatum stav betalningen

Ifall ett projs inte kan genomforas pa underlag av att kortets giltighetstid har promenera ut, otillrackliga notis eller fran annan skal, och n ick redigerar din betalningsinformation, uppge upp alternativ avbryter din prenumeration, forblir du chef for eventuella obetalda summ sam medge oss att fortsatta fakturera betalningsmetoden, nar den uppdateras. Aven tillater ni oss att erhalla uppdaterade alternativt ersattande utgangsdatum aven kortnummer pro ditt kredit- alternativt betalkort saso tillhandahalls av din kredit- alternativt betalkortsutgivare. Betalningsvillkoren baseras gallande din betalningsmetod sam kan regleras fran pakt emellan dig sam finansinstitutet, kreditkortsutgivare val annan leverantor it vald betalningsmetod. Forsavitt ni bor utanfor Amerika, samtycker du till att din projs till Tinder kommer att intraffa genom MTCH Technology Services Limited.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir